Teamproces meesterschap één dag

Organisaties zijn succesvol door de manier waarop leidinggevenden hun teams weten te inspireren. Leidinggevenden die weten welke teamprocessen teams doorlopen slagen erin om teams in de synergetische fase te brengen en te houden.

Er zijn veel organisaties die teams hebben die hun eigen visie en gewoontes er op na houden. Met als gevolg dat deadlines niet worden gehaald, individuen zich belangrijker vinden dan het team, er een angstcultuur blijft met hoog incidenten- en ziekteverzuim. De onderlinge communicatie is op aannames gebaseerd en de visie van de organisatie wordt niet gedragen. En de doorsnee manager werkt harder, harder en harder en krijgt het niet voor elkaar met als gevolg een enorme domper, overstijgende werkdruk en tot slot de inmiddels bekende burn-out. Niemand is hiermee geholpen!

Mannen van Staal onderscheidt zich door de praktijkervaring opgedaan onder soms de meest extreme omstandigheden op diverse continenten. Daar heeft de methode Teamproces Meesterschap zich bewezen. Mannen van Staal heeft doorleeft wat ze trainen en dat ervaren de deelnemers.

Teamproces Meesterschap in één dag bestaat uit theorie in combinatie met ervarend leren en reflectie. Daarnaast wordt een proces uitgelegd waarin alle cruciale fasen van teamontwikkeling wordt gefaciliteerd. Hiermee voelen de deelnemers direct het effect. Meesterschap in één dag wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden. Alle leidinggevende krijgen tools, inzichten en inspiratie om hun teams in de autonome fase te krijgen en te houden. Als er binnen een termijn van 3 maanden geen aantoonbare stappen zijn gemaakt krijgt de klant gratis hulp van Mannen van Staal tot de eerste aantoonbare stappen zijn gemaakt. Iedereen heeft recht om in een ijzersterke team te mogen functioneren. Het is aan de leidinggevende om dat te realiseren.

Neem nu contact op met Mannen van Staal!

Graag zou ik training bijwonen of op mijn gewenste locatie georganiseerd zien worden.

[caldera_form id=”CF5c8e71a0d6d42″]