15 november – Teamproces management dag

Teamproces management dag

Alles voor jou als leidinggevende om je team te beïnvloeden

Wat is teamproces management?

Het beheersen van en inzicht in teamproces management geeft voorsprong. Teamproces management heeft alles voor excellent operational performance in zich. Hoe geef je wanneer leiding, hoe ontvang je leiding en hoe maak je de vertaalslag naar de werkvloer. Wat zijn nu teamprocessen en hoe kun je de teamprocessen beïnvloeden. Daarnaast leer je een besluitvormingsproces te implementeren waarmee de verantwoordelijkheden tot op het laagste niveau in de organisatie worden neergelegd. Dit heeft als resultaat dat iedereen bewust is van het belang van zijn/haar taken in het grotere geheel. Het “gat” tussen management en werkvloer wordt hiermee verkleind of zelfs weggenomen.

Investering

Deze training heeft een waarde van € 1275,00. Maar omdat Mannen van Staal het belangrijk vindt om zoveel mogelijk mensen het teamproces management eigen te laten maken, vanwege de grote voordelen, kost deze trainingsdag alleen dit jaar nog slechts € 699,00.

En misschien wil je nog wel meer gratis extra:
Eerste vijf inschrijvingen krijgen gratis coachings moment ter waarde van € 500,00
Voor 1 november 13:00 inschrijven is € 200,00 korting

Garantie
Als je binnen 30 dagen geen aantoonbare resultaten boekt helpt Mannen van Staal je gratis om je eerste succesvolle stap te maken.

Wat levert je het op?

Kennis en inzichten van teamprocessen
Vaardigheden in leidinggeven
Kennis en inzichten over beïnvloeden en welke aspecten van toepassing zijn
Hoe toe te passen opspecifieke momenten in teamprocessen
Tools om teams en de processen te beïnvloeden
Systematiseren van effectieve besluitvorming
Alles over veiligheid en hoe toe te passen binnen teams
Actieve werkvormen voor optimaal leerrendement
Direct toepasbare praktische handvaten

[wpcdt-countdown id=”1458″]

Expert

Jaren lang heeft Marcel in teams gefunctioneerd en heeft hij vaak naar de teamleider gekeken hoe hij/zij het team leidde. Hij kwam erachter dat in tijden van echte crisis de teams een andere vorm van leiding nodig hadden om optimaal te blijven functioneren. Veel teams hebben in tijden van crisis last van uiteenval, een gebrek aan structuur en effectieve sturing, eiland-vorming omdat met de beste bedoelingen het hoofd boven water dient te worden gehouden, geen vertaalslag kunnen maken van wat het management nu eigenlijk wil. Teams vallen uit elkaar en creëren eilanden met eigen culturen en gewoonten die naderhand zeer moeilijk terug te draaien zijn.
Marcel koos ervoor om dat anders te doen en vond de puzzelstukken en paste ze direct in de praktijk toe. Door die toepassingen kwamen teams in hun kracht. Door zijn internationale ervaringen is het skala aan tools erg groot en wordt hij menigmaal als klankbord voor multinationals en overkoepelende organen gevraagd om een bijdrage te leveren.

Waar en wanneer?

Locatie: Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
Datum: 15 november 2018
Tijdstip: 09:00 – 16:30 uur
Lunch: Lunch wensen kun je bij de inschrijving aangeven.

Tijd: Onderwerp
09:00 – 12:30 Intro
Leidinggeven aan teams
Teamprocessen en beïnvloeden
12:30 – 13:30 Lunch
13:30 – 16:15 Systematiseren van effectieve besluitvorming
16:15 – 16:30 Afronding

STERKE STAALTJES

0
Veiligheidstrainingen
0
Mensen met elkaar verbonden
0
Teambuilding in de buitenlucht
0
Coaching & Trainingen
0
Effectief het doel bereikt
0
Tevreden opdrachtgevers

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Heleen de RuijterSenior consultant at Axisto consulting
Marcel is een opgewekte, betrouwbare, professionele collega die doelgericht en waarderend werkt zowel in coaching als in training. Hij heeft oog voor sterke kanten en potentieel in mens en organisatie en weet impactvolle interventies te bedenken die aanzetten tot beweging in de gewenste richting.
Ravian VeenstraKinderpsycholoog te Zwolle
Wat mij zeer is bij gebleven is dat je van begin af aan zeer krachtig reageert op de goede, positieve elementen hetzij in mij zelf, hetzij in mijn omgeving. Dit werkt zeer motiverend. Ook de wijze waarop je mij de juiste richting op stuurt zonder directief te zijn, ik zou bijna willen zeggen leidend door mij te volgen, aan te sluiten, werkt zeer goed.

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Adresgegevens
Oostzee 4
3825 WE Amersfoort

   

Routebeschrijving

[caldera_form id=”CF5ad6efc68a755″]