Besluitvormingsproces

Besluitvorming.

Aan het einde van ieder proces wordt er een besluit genomen. En hoe irritant kan het zijn dat het lang duurt voordat er een goed besluit is genomen. Een besluit welke effectief is, waar iedereen het effect van merkt en waar men het gevoel van heeft bij dit proces betrokken te zijn geweest. In vele bedrijven worden besluiten genomen waarvan je denkt:” Hoe kunnen ze het bedenken???” De onnozelheid druipt er van af. En de betrokkenheid van de medewerkers is er niet omdat die compleet worden over geslagen in het besluitvormingsproces. “Ze hebben weer iets bedacht!”

Jaren lang werd ik er mee geconfronteerd. Besluiten waarvan ik echt dacht:” Dat kun je niet menen!! Dit sluit zo niet aan bij de werkelijkheid op de werkvloer!” Ik werd er moedeloos van en begreep echt niets van de mensen die op deze manier besluiten namen die wij op de vloer maar moesten slikken en werkbaar maken.

Dit moet en kan anders. Optimaal gebruik maken van de teamleden/werknemers/projectgroepen kan op een simpele manier. Mannen van Staal heeft een proces waarbij het nemen van een besluit langs een logische manier gaat. Effectief, betrokken en simpel te managen. Ideaal voor alle leidinggevenden op ieder niveau. Binnenkort meer hierover. Spreekt het je nu al aan, neem dan nu contact op met Mannen van Staal. Doe het snel!