Laatste avontuur

Onlangs is de internationale ervaring van Mannen van Staal weer uitgebreid. Ditmaal vanuit het Zuid Amerikaanse continent. Deze schitterende ervaring heeft er wederom voor gezorgd dat de rugzak weer is bijgevuld.
Een kort verslag:

De vlucht duurde lang en was goed verzorgd door Neerlands Trots. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen heeft Mannen van Staal nog nooit zo’n goede ontvangst van de klant gehad. Alle gemaakte afspraken waren nagekomen en details waren prima uitgevoerd. Na het wegbrengen van de bagage naar de hotelkamer was er het werkbezoek. Dit bezoek is altijd nuttig om een goed gevoel van de werkzaamheden van de opdrachtgever te krijgen en de context van de werkzaamheden in beeld te hebben.

De volgende dag was het rust. Genietend van het fijne klimaat en de lokale cultuur was het goed bijkomen van de vlucht en de voorbereidingen voor de training werden getroffen.

De training begon op tijd en alle leidinggevende van het bedrijf uit Chili waren aanwezig. Communicatie en leiderschap stonden centraal in het kader van veiligheidsgedrag. Dit proces werd door ervarend leren wederom kristalhelder gemaakt. VoorbeSan Antonio, Chileeldgedrag wordt onderschat, evenals de risico’s. Het naleven van de eigen gemaakte regels bleek een uitdaging te zijn. Iedereen weet dat je als leidinggevende altijd onder een vergrootglas ligt ten opzichte van de mensen wie onder je werken. Dus al het gedrag wat je laat zien vertelt een verhaal aan de medewerkers. Gelukkig was er tijd en ruimte om dit te bespreken en te ervaren en te ontwikkelen. De mooie samenwerking met deze leidinggevenden en de open sfeer bracht humor en resultaat als eindproduct. Wat een mooie ervaring weer!

Het werken op diverse continenten doet een hoop ervaring op welke mee worden genomen in de manier van werken. De verschillende culturen verrijken de ervaring van Mannen van Staal. Benieuwd naar wat die ervaringen voor u kunnen opleveren? Neem contact op om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een lezing over leiderschap onder stress situaties. Of een workshop over inspirerend leiderschap en de 4 thema’s die daar aan gekoppeld zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.