Geen helder doel? Geen terugkoppeling? Bedrijfsprocessen niet op orde???

Frits loopt hoofdschuddend weg na de zoveelste strategiesessie. Steeds weer loopt Frits tegen een muur aan. Het werkt langzamerhand demotiverend. Is hij de enige die ziet wat er gebeurt? Die weet wat er nodig is om het bedrijf van de ondergang te redden? Er is zoveel vraag naar het product dat de mensen die het moeten waarmaken er niet meer tegenop kunnen werken. De processen om alles soepel te laten verlopen zijn er niet of niet goed genoeg ingericht. De backofficemedewerkers lopen tegen een burnout aan. Hoe komt het dat de directie dit niet ziet? 

 

Bij Laura gaat dat heel anders. Als Frits haar vertelt over zijn werk, reageert ze vol ongeloof. “Geen helder doel? Geen terugkoppeling? Bedrijfsprocessen niet op orde? Investeren in nutteloze technologische dingen? En alles gewoon bij de backoffice over de heg gooien? Bij ons is alles wel goed geregeld. Iedereen loopt voor elkaar, het is gezellig, er wordt veel gelachen en hard gewerkt. We zijn aan het groeien en er komen binnenkort vacatures vrij. Ik zal je op de hoogte houden, we kunnen wel iemand gebruiken met jouw kennis!” 

 

Dat is nu het verschil tussen wel en niet Teamproces Meesterschap inzetten. Je weet wat jou te doen staat: www.teamprocesmeesterschap.nl