Coachen op effectieve besluitvorming

“Opschorting wet DBA naar 2020”
“Opening Airport Lelystad minimaal jaar uitgesteld”
“Uitstel Noord – Zuidlijn”

Uitstel…uitstel…..uitstel…. Stop daar eens mee!!

Vergeet time-management! Focus op het managen van je besluitvormingsproces. Het schort er bij vele organisaties aan om een effectieve en efficiënte manier van besluitvorming te hebben. Met name in operations management zien we dat beslissingen worden genomen op basis van intuïtie, druk om te presteren en op emotie.

Het niet volgen van een juiste systematiek bij het nemen van besluiten kost erg veel geld, tijd en energie. Daarnaast is er geen draagkracht binnen de organisatie en blijft het gat tussen management en werkvloer in stand. Immers, leidinggevenden nemen het voorbeeld van leidinggevenden over.

Binnen het human resources management hebben bedrijven behoefte aan agile project managers. Hierdoor neemt momenteel de roep om kennis van methodes voor het organiseren van kwaliteits- en efficiëntieverbeteringen toe. Methodes die passen in het vakgebied van operations management om processen systematisch te innoveren.

Mannen van staal coaching heeft op basis van deze behoefte het coaching-traject Systematiseren van effectieve besluitvorming ontwikkeld. Hiermee bereikt de organisatie in effectieve trainingen en coaching dat het systematiseren van effectieve besluitvormingen diep in de organisatie wordt geborgd en direct toepasbaar is.

Dit traject combineert de kernprincipes o.a. bekend van Lean manufacturing en Six Sigma. Bij het ontwikkelen van het coaching-traject Systematiseren van effectieve besluitvorming zijn er uit bovengenoemde methoden, op basis van onderzoek bij klanten en effect metingen bij klanten, elementen weg gelaten die alleen maar ruimte en tijd in beslag nemen.Dit heeft geleid tot een geheel eigen methodiek, welke als volgt werkt:  Door het systematisch toepassen van methodische stappen worden besluiten op effectieve wijze genomen. Het eigen maken van de stappen betaald de effectiviteit uit in tijd, snelheid, betrokkenheid en waardering. Het systematisch toepassen van de methodiek garandeert dat ieder besluit een goed besluit is. Dit systeem heeft zichzelf bewezen. Zelfs schier onmogelijke opdrachten werden via deze methodiek tot een succes binnen de gestelde tijd afgerond.

Wacht niet langer, wees assertief en pak je persoonlijk leiderschap. Laat je coachen op het systematiseren van effectieven besluitvorming. Maak deze succesvolle methodiek eigen en ervaar de eenvoud en kracht in de toepassing van dit besluitvormingsproces.

De inschrijving voor de open trainingen op 25 en 27 juni wordt spoedig geopend. De trainingen vinden plaats in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Creëer voorsprong op de concurrentie. Behoud die voorsprong door het systematiseren van effectieve besluitvorming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.